Serveis

L’escola ofereix els serveis de menjador, espai migdia, acollida de matí i de tarda, activitats de tarda (extraescolars) i casals, que són gestionats per l’AFA de l’escola Gaia.

Serveis bon dia, bona tarda i espai migdia

Les famílies que ho necessitin poden disposar d’un serveis de:

  • acollida matinal de 8 a 9h.
  • acollida de tarda de 16 a 17h.
  • menjador de 12:30 a 14:30h.

Al matí i a la tarda, els infants podran esmorzar i berenar, portant-ho de casa i recomenem que siguin aliments saludables. Al migdia, un cop finalitzat l’àpat, aquells infants de 3 anys que ho desitgin poden descansar en llitets.

Les monitores encarregades d’acompanyar als infants en aquests serveis pertanyen a l’Associació Esportiva Sant Andreu (AESA), que segueix la línia pedagògica de l’escola i que treballa amb l’equip de mestres i l’AFA per oferir un acompanyament i unes propostes adequades als infants. Podeu contactar amb elles per parlar de l’acompanyament dels infants a aquest correu: escolagaia@aesantandreu.org.

L’escola ofereix als infants menús saludables i de proximitat. Com que no disposem de cuina pròpia, CIBUS ens serveix el càtering, una empresa de la ciutat que promou una alimentació saludable, sostenible i de proximitat.

Per contractar aquests serveis, ho podeu fer seguint les instruccions de la Guia d’ús de l’espai migdia, matí i tarda que ens ha facilitat AESA.

Per avisar que un infant necessita una acollida puntual, o que no es quedarà a dinar o temes d’alimentació (dietes, al·lèrgies…) podeu escriure a AESA: escolagaia@aesantandreu.org.

Per participar de la gestió d’aquests serveis podeu posar-vos en contacte amb la Comissió de Menjador i la Comissió d’Extraescolars, Acollida i Casals.

Activitats de tarda (extraescolars)

A partir de les 16h, s’ofereixen diferents activitats pels infants a partir de 4 anys. L’oferta pot variar any rere any, i pretén adaptar-se als gustos i necessites dels infants i les famílies, sempre consensuades amb l’equip pedagògic de l’escola.

Casals

Durant els períodes de vacances escolars d’hivern (Nadal), primavera (Setmana Santa) i estiu, l’AFA ofereix casals amb el mateix equip d’acompanyants d’AESA que en els altres serveis. Els infants gaudeixen d’unes vacances plenes d’activitats, sortides, diversió i aprenentatges. Les activitats se centren en una temàtica concreta (art, ciència, animals…) que es va desenvolupant al llarg dels dies i que estan consensuades amb l’equip de mestres de l’escola.

La realització del casal d’estiu està supeditada a les obres d’ampliació dels mòduls que es fan cada any durant l’estiu. I els d’hivern i primavera s’organitzen en funció de la demanda.

Per participar de la gestió d’aquests serveis podeu posar-vos en contacte amb la Comissió d’Extraescolars, Acollida i Casals.