Taller de Bicis

Taller de Bicis

Des del grup de Gaia en bici vam organitzar el primer taller d’autoreparació i manteniment de bicicletes de Gaia el passat divendres 13 de maig a les 4.15, a la sortida de l’escola.

Va ser un cap de setmana molt intens per a les bicis. Com cada divendres al matí va haver-hi les dues línies de bicibús que estan gestionades per famílies i que surten des del Clot i des de Diagonal amb Nàpols, i porten la canalla cap a la nostra escola. A més, el diumenge va ser la primera Kidical Mass de Catalunya, una gran trobada oberta de bicibusos, on va haver-hi una bonica representació dels nostres.

Durant el taller de bicicletes es van trobar algunes famílies a la cantonada de Castillejos amb Diagonal, amb música i eines i es van ajustar canvis, es van engreixar cadenes, es van arreglar punxades i va haver-hi un miniconsultori amb dubtes mecànics. La mainada va fer un petit tast de mecànica i fins i tot algún infant es va atrevir amb alguna eina. Per acabar d’arrodonir l’esdeveniment, un membre de la comunitat de Gaia va fer les seves primeres pedalades sense rodetes!!!

Vam passar una bona estona, i properament repetirem.

Us hi apunteu?