Trobada de famílies 17 de febrer de 19h a 20h

Trobada de famílies 17 de febrer de 19h a 20h

Hola famílies,

Amb la situació d’aquest any, és una miqueta més difícil fer comunitat i compartir tot el que voldríem entre les famílies de l’escola.

Us enrecordeu l’any passat que vam fer una trobada al jardí gran? a diferència de les reunions més “oficials” com les assemblees de l’AFA, on es prenen decisions i hi ha una ordre del dia, també creiem important trobar moments relaxats per compartir reflexions o inquietuds, preguntar a les comissions sobre algun tema d’interès i si més no, estar una estona junts.

Us proposem fer una trobada per zoom el dimecres 17 de febrer de 19h a 20h.
En aquest espai podrem parlar de tot el que vulgueu i dels dubtes que hi hagi: la ubicació de l’escola, l’amiant, les extraescolars, els jardins, l’espai del migdia, etc i també ens agradaria escoltar les vostres idees sobre què més podríem fer les famílies aquest curs.
El dia abans us enviarem l’enllaç per accedir-hi.

Si no podeu venir aquesta vegada no us preocupeu, ens agradaria anar fent trobades de tant en tant.

Us hi esperem!