Detalls Bon dia – Bona tarda – Espai migdia / Inici curs 2020-21

Detalls Bon dia – Bona tarda – Espai migdia / Inici curs 2020-21

Benvolgudes famílies,

ens adrecem a vosaltres perquè som conscients que teniu molts dubtes respecte al nou inici de curs que ara comença i és per això que intentarem aclarir-vos el aspectes bàsics de les activitats que gestionem a l’escola, per poder garantir la seguretat dels vostres infants i la de tota la comunitat educativa de Gaia.

La normativa respecte a les diferents activitats, està en constant canvi i adaptació i hem d’agafar-la com a temporal i modificable en funció de l’evolució del curs i de les recomanacions sanitàries i educatives que marcaran el nou curs.

La nostra prioritat sempre serà preveure situacions de risc, tot i que això a vegades entri en conflicte amb algunes de les propostes que sempre s’han fet a l’escola o bé amb la educació que creiem que és la que els nostres infants han de rebre a l’Escola Gaia, però entenem que la situació actual obliga a unificar criteris i organitzar les activitats amb la mateixa normativa comú, ja que d’altra banda seria impossible la seva realització. Us demanem comprensió i paciència perquè el desig de tothom és que tot es pugui desenvolupar amb certa normalitat i això és el que volem transmetre als infants que gaudeixen de les activitats.

El grup d’acompanyants que l’any passat va cuidar dels vostres infants, estarà també aquest any quasi al complert, així que podeu estar tranquils en aquest aspecte tan important. Coneixen als infants i tenen moltes ganes de tornar a l’escola.

Les dues acompanyants de P3, també vindran al matí de 10 a 12 durant el mes de setembre, per realitzar l’adaptació amb les mestres i que als espais de BON DIA MIGDIA i BONA TARDA, els infants de P3 tinguin també una bona adaptació amb les seves acompanyants de referència si gaudeixen d’aquests serveis.

 


Al document adjunt us expliquem com funcionaran les activitats, com ens podem inscriure, quines mesures de seguretat hem de complir tota la comunitat, com es realitzen els cobraments, devolucions, baixes i altes de les activitats… etc etc.

Les famílies que l’any passat ja estaven gaudint de les activitats, només cal que ens envieu correu (si ja ho heu fet, ho tenim al mail, no patiu!!!) per confirmar plaça a bon dia, bona tarda i menjador.

I les famílies que comencen ara a P3, heu de fer la inscripció del vostre fill o filla al nostre aplicatiu:

https://aesantandreu.playoffinformatica.com/Preinscripcio.php

Allà us podeu inscriure a totes les activitats que necessiteu (no cal una inscripció per activitat)

 


 

INDEPENDENTMENT QUE FALTI ALGUNA DOCUMENTACIÓ, NOSALTRES TINDREM A TOTS ELS ACOMPANYANTS EL PRIMER DIA DE CURS per si necessiteu del servei desde el primer dia, tan al matí com al migdia com a la tarda.

Recordeu que heu de descarregar la Declaració Responsable del Covid i adjuntar-la a la inscripció.

També us enviem un FAQ amb dubtes de la última normativa que tenim que pertany a l’estiu, on la realització dels casals seguint la normativa, va permetre gaudir de l’estiu amb molta normalitat. Seguirem quasi la totalitat de la normativa, tot esperant que surti la normativa aplicable a aquest curs, que hauria d’haver sortit fa dues setmanes (a dia d’avui no la tenim encara…)

Una forta abraçada a tothom i molta força per aquest curs que ara comença!

– DETALL BON DIA / BONA TARDA  / ESPAI MIGDIA – GAIA 2020-2021 (PDF)

– DECLARACIÓ RESPONSABLE COVID-19 (PDF)

– FAQ COVID AE SANT ANDREU (PDF)

 

Preguntes i dubtes: escolagaia@aesantandreu.org