Casal d’estiu 2020

Casal d’estiu 2020

L’Ajuntament manté el calendari de la campanya d’Estiu respecte als casals. És per això que avui comença la campanya per a la inscripció i també per a les sol·licituds d’ajuts al casal d’estiu.

AESA ha preparat una proposta molt atractiva per als infants, tot i que no estem segurs que es pugui desenvolupar. Us adjunto enllaç amb tota la informacío del mateix: https://www.aesantandreu.org/casals-estiu-2020/gaia/
Us podeu apuntar si creieu que ho necessitareu, i així amb totes les inscripcions, podrem fer més força a Districte amb el nombre total de famílies interessades al mateix.

A la mateixa web de l’AE Sant Andreu, trobareu l’enllaç per aquelles famílies que complint els requeriments que marca la sol·licitud, vulguin demanar ajuts per a dues setmanes; i també si necessiteu monitor@ acompanyant de suport si el vostre fill o filla té NEE.

NO CAL PAGAR RES!!! Tot i que us arribarà un rebut amb totes les dades per a fer la transferència. Si després es realitza el casal, donat que la situació actual és de molta incertesa… doncs ja es faria el pagament al mes de juny. Només ho enviem per veure qui realment necessita el casal d’estiu, a quins horaris i quines setmanes.
Qualsevol consulta al respecte, em podeu enviar mail, que us atendré com sempre… a la major brevetat possible.
Una abraçada, cuideu-vos molt i ens veiem a la tornada!

Per a qualsevol consulta sobre la preinscripció podeu enviar mail a: jcueva@aesantandreu.org