Recomanacions per Sant Jordi

Recomanacions per Sant Jordi

Des de l’escola us volem fer arribar recomanacions per Sant Jordi per tal que pugueu gaudir d’aquest dia, des de casa. Així, us proposem una selecció de contes que tenim a tota l’escola, escollits amb molta cura.
Tanmateix, hem vist interessant poder compartir amb vosaltres una proposta, molt amplia d’edats i de sensibilitats, facilitada per la nostra formació d’escoles per a la igualtat i la diversitat. Aquesta proposta encara no ha estat compartida entre l’equip ni revisada, pel que no hem pogut fer tria i, per conseqüència, estan sota el vostre criteri.
Esperem que entre tots aquests tresors pugueu trobar un que us faci vibrar i gaudir del bonic dia de Sant Jordi.

Selecció de propostes de l’escola

Propostes des de la formació d’escoles per la igualtat i la diversitat

“ Per viatjar lluny, no hi ha millor nau que un llibre”.
Emily Dickinson