Dones científiques, mostreu les vostres grans contribucions

Dones científiques, mostreu les vostres grans contribucions

L’escletxa de gènere en els sectors de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM) persisteix des de fa anys a tot el món. Tot i que la participació de les dones a les carreres de grau superior està augmentant, encara es troben insuficientment representades en aquests camps.

Amb l’objectiu d‘aconseguir l’accés i la participació plena i equitativa en la ciència per a les dones i les nenes, i a més per a assolir la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones i les nenes, l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l’11 de febrer el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència.

Per a commemorar aquest dia i visibilitzar les dones científiques, estem promovent una activitat on les dones relacionades amb el món de la ciència exposin les seves contribucions (adequades a l’edat dels infants). I el dia 11 de febrer, organitzar espais per tota l’escola, per on aniran passejant els infants, descobrint i gaudint de la ciència en femení.

Convidem a mares, ties, àvies, amigues…a què ens enviïn la seva proposta a gaiaenigualtat@gmail.com

Més informació sobre el Dia Internacional (Nacions Unides) https://www.un.org/es/events/women-and-girls-in-science-day/