Inici de la nova empresa de monitoratge: Associació Esportiva Sant Andreu

Inici de la nova empresa de monitoratge: Associació Esportiva Sant Andreu

>>Versión en español

Bona nit famílies de Gaia!! Esperem que hàgiu tingut un fabulós inici d’any 2020.

Comencem!

Com sabeu, demà comencem a comptar amb els serveis de monitors/es de l’Associació Esportiva Sant Andreu (AESA). El nostre interlocutor serà Juan Cueva, director tècnic d’AESA, a qui veureu per l’escola molt aviat.

Sobre això, tenim alguns punts a comentar:

  1. Gairebé la totalitat de l’equip de monitors continua sent el mateix, incloent-hi les coordinadores Cata i Sol.
  2. Els serveis d’acollida de matí i tarda, així com els acompanyaments de piscina i extraescolars, seguiran funcionant de la mateixa manera i amb les mateixes persones.
  3. La setmana vinent us enviarem un formulari d’AESA per recollir les dades i informació de registre necessària de cada família (serveis que necessita cada família i dades bancàries també). Mentrestant, les famílies que necessitin comunicar-li alguna cosa al Juan referent a l’acollida de matí / tarda així com de l’espai del migdia (inclosa dietes especials, etc) podran fer-ho a: escolagaia@aesantandreu.org.
  4. De NO utilitzar el menjador algun dia s’haurà d’avisar a AESA abans de les 16:30 h del dia anterior a escolagaia@aesantandreu.org .
  5. Els preus es mantenen iguals per a tots els serveis.
  6. Recordeu que EnEquip ens girarà els rebuts de desembre en aquests primers dies de gener.
  7. Amb AESA la manera de pagament canvia lleugerament. Es cobrarà al començament de mes i es retornaran els serveis no utilitzats (per exemple, els dies que no s’utilitzi el menjador sempre que s’avisi en el termini pertinent) per transferència bancària al següent mes.

Aquest mes de gener de 2020, de manera excepcional per al mes de gener 2020, es demanarà a les famílies fer una transferència al llarg del mes al compte de l’AESA que facilitarem molt aviat. Per tant, resumint, aquest mes de gener:

  • EnEquip ens cobrarà via rebut els serveis del desembre.
  • Cada família haurà de fer una transferència a AESA (ens indicaran l’import i el número de compte aviat).

Qualsevol problema que hi hagués referent a això no dubteu a comunicar-vos amb l’AFA (afa.escolagaia@gmail.com)  o a AESA (escolagaia@aesantandreu.org).

Qualsevol canvi que es produeixi un informarem els propers dies.

I qualsevol comentari o dubte ens poden escriure a: afa.escolagaia@gmail.com 

Gràcies per tot i que tingueu un bon inici d’any.

La Junta de l’AFA