Casal de Primavera 2019

Casal de Primavera 2019

Calendari:​ del 15 d’abril al 18 d’abril
Espai: Escola Gaia – C/Consell de Cent 550, 08013 Barcelona.
Temàtica ​“​Cirque de Gaia​”

El casalet tindrà una proposta pedagògica continuista amb la proposta de l’Escola. Es proposen activitats relacionades amb el món del circ! Es tracta de desenvolupar diferents activitats relacionades amb el món del circ, gaudint dels acròbates, els malabars, els pallassos i tota la màgia que rodeja la carpa del Cirque Du Gaia!

El responsable del casal és l’empresa “En Equip”, que actualment gestiona el servei d’acollida i els monitors de l’espai de menjador. El responsable d’aquesta empresa és Enric Vidal. Els monitors que realitzaran el servei seran el Víctor, l’ Elisa, entre d’altres. D’aquesta manera es garanteixen referents coneguts per als infants.

Límit de places
El casalet s’obrirà si es compta amb un mínim de 15 inscripcions pagades abans de l’inici del casalet.

INFO COMPLETA: preus, activitats, documentació necessària, etc.

ANAR AL FORMULARI