Informació Comissions AFA 2018-2019

Informació Comissions AFA 2018-2019

DATES IMPORTANTS

– 12 setembre (9h) – Inici Escola
– 28 setembre (17h) – Convocatòria Comissions
– Principis d’octubre – Reunió Escola + Famílies
– 19 octubre (17h) – Assemblea General AFA

CONVOCATÒRIA COMISSIONS AFA

El divendres 28 de setembre convoquem a totes les mares i pares interessats en participar activament a alguna de les comissions de l’AFA. Realitzarem una presentació de la feina que hem realitzat, parlarem sobre plans de futur i presentarem la nova organització.

T’animem a venir i a participar en alguna de les comissions, l’escola es multiplica per dos i com més siguem, podrem tirar endavant més iniciatives que segur que enriquiran molt aquesta etapa tant maca que estem vivint, t’esperem!

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS P4

La demanda d’activitats extraescolars ha estat tot un èxit. Estem molt contents per l’excel·lent acceptació. Comentar-vos que uns 50 nens i nenes s’han inscrit en una mateixa activitat, i per això desde l’AFA buscarem alternatives per a què, en la mesura del possible, ningú es quedi sense l’activitat escollida. Us seguirem informant.

COMISSIO MENJADOR

Després de la feina de recerca i anàlisi de diferents empreses de càtering, i segons els resultats de la votació presencial i telemàtica que es va dur a terme al juliol, aquest nou curs l’encetem amb Ca La Rosa com a nova empresa de càtering del servei de migdia, actualment ja serveixen el menjador del casal. En breu us farem arribar el menú de setembre! Estem, com sempre, a la vostra disposició al mail afa.comissioespaimenjador@gmail.com

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL AFA

El dilluns 19 d’octubre es realitzarà la primera Assemblea General Ordinaria de l’AFA. L’ordre del dia provisional és el següent:

  • Benvinguda
  • Lectura de l’ordre del dia
  • Aprovació acta Assemblea General
  • Seguiment estat de comptes del curs 2017-2018
  • Proposta de canvi RFI (Reglament de Funcionament Intern)
  • Anàlisi inscripcions 2018-2019
  • Situació actual de les comissions, membres, etc
  • Exposició comissions
  • Precs i preguntes

Us hi esperem a tots i totes!!!