Portes obertes a la escola

Portes obertes a la escola

Fa tot just un any tots nosaltres estàvem buscant informació sobre escoles i projectes educatius pels nostres fills. Enguany són altres famílies les que es troben en aquesta situació i ens han vingut a veure per conèixer la nostre escola.
Ha sigut sense dubte un gran èxit! Moltes i moltes famílies han vingut a conèixer-nos (més de 300 persones!); tant és així, que el que inicialment havien de ser dos dies de portes obertes es van convertir en quatre.

A més de les mestres, moltes famílies de l’escola van participar, responen a les preguntes de les persones que arribaven i acompanyant-los pels diferents espais. A més, la comissió de festes va organitzar i decorar unes taules per poder oferir als visitants un petit piscolabis. Les famílies que ens han visitat estaven molt interessades pel projecte educatiu de la nostra escola, i quedaven entusiasmats amb els espais, els ambients i sobretot amb com les mestres els hi explicaven la forma que tenen d’entendre l’educació dels nostres fills.

Va ser una experiència molt maca per tots els que vam col·laborar i volem agrair la implicació de les famílies de l’escola en les portes obertes, ja que van contribuir a convertint-les en tot un èxit.